Auditinstellingen

Voor erkenning van een touringcarbedrijf als Keurmerk Touringcarbedrijf is het behalen van het certificaat Veiligheidsdocument SKTB een belangrijke voorwaarde. De Stichting controleert niet zelf of het kwaliteitssysteem van de aanvrager aan de criteria voldoet. Deze controle wordt uitgevoerd door onafhankelijke auditinstellingen voor het auditten voor het certificaat Veiligheidsdocument SKTB en ISO 9001:2008, EAC 31,Transport. Een overzicht van de erkende auditinstellingen treft u hierbij aan.
 

Onderstaand vind u een overzicht van auditinstellingen:


  EBN Certification
 
Adres Postbus 5156
  2900 ED Capelle aan den IJssel
Telefoon 010 – 441 20 18
Fax 010 – 441 20 19
E-mailadres info@ebncertification.nl
Website http://www.ebncertification.nl
 

EBN Certification is een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde onafhankelijke certificerende instelling opgericht in 1999, voor onder andere kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001, milieumanagementsystemen volgens ISO 14001 en veiligheidsmanagement systemen volgens VCA en VCU.
EBN Certification onderscheidt zich van de andere certificerende instellingen door onder andere een goede toegankelijkheid, hoge mate van klantvriendelijkheid, doel- en oplossingsgericht, constructief kritisch alsmede respectvol naar individuen en de onderhavige managementsystemen met als laatste en zeker niet onbelangrijk een scherpe prijsstelling.
De dienstverlening is gericht op het zeker stellen dat onze opdrachtgevers hun bedrijfsactiviteiten conform geldende wet- en regelgeving en branchevoorschriften kunnen uitvoeren en daarbij hun risico’s kunnen beperken en hun bedrijfsprestaties kunnen verbeteren.Audits worden uitgevoerd met respect voor de cultuur en werkwijze van de organisatie. EBN Certification richt zich in belangrijke mate op het midden- en kleinbedrijf.
Heeft u belangstelling neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie
 

  Kiwa SCM & Mobility
 
  Contact Mw. M. Meinderts
Adres Postbus 150
  3430 AM Nieuwegein
Telefoon 088 - 9983084
Fax -
E-mailadres mobiliteit@kiwa.nl
Website              www.kiwa.nl

In de transport- en mobiliteitsbranche is certificatie en inspectie een uitstekend instrument waarmee uw onderneming zich kan onderscheiden op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Kiwa is over de volle breedte van de mobiliteitsbranche actief. Als onafhankelijk en vakkundige certificatie-instelling helpen wij u graag bij het gehele certificatietraject. Dit kan zijn voor: Keurmerk Taxibedrijf (TX-Keur); Veiligheidsdocument SKTB; ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 en vele andere systemen (zie onze website).

 


  ViaNorm  
 
Contact De heer P. de Boer
Adres  Postbus 5185
  6802 ED Arnhem
Telefoon 088-9683016
Fax 088-9683100
E-mail certification.nl@dekra.com
  Website www.vianorm.nl

ViaNorm B.V. biedt een breed dienstenpakket aan op het gebied van het meten van bedrijfsprestaties, verbeterprogramma's, keurmerken en certificatie. ViaNorm voert deze diensten  al vele jaren op vertrouwelijke en professionele wijze uit voor een diversiteit aan mobiliteitsbedrijven. De opdrachtgevers variëren van brancheorganisaties tot eenmanszaken. ViaNorm heeft ruime ervaring met personenvervoer: we hebben een grote klantenkring gecertificeerd voor ISO 9001 (+Veiligheidsdocument SKTB), ISO14001, Keurmerk Touringcar en/of Keurmerk Taxi. ViaNorm is sinds medio 2013 onderdeel van DEKRA Certification.