Nieuws


Nieuwsberichten

Nieuws archief

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

E-mail adres:

Afmelden

Smart Move
Reinout Böggemann (47) is benoemd tot nieuwe voorzitter van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Samen met Maarten van Driel en Monique Snijders vormt hij het nieuwe bestuur. Böggemann neemt de positie in die al enige tijd vacant was na het vertrek van Ruud van de Marel. In zijn rol als voorzitter focust Böggemann zich op het verstevigen van de positionering en het verhogen van de toegevoegde waarde van het keurmerk. Hij wil dit onder meer doen door meer verbinding te maken met de keurmerkhouders.
 

Lees verder

BBA Tours is overgenomen door Kupers. BBA Tours blijft met keurmerk onder eigen naam actief.

Helaas heeft SKTB het keurmerk van Besseling Travel moeten intrekken wegens het faillissement.

Lees verder

SKTB brengt het keurmerk onder de aandacht in de gedrukte versie van het blad juf&meester, het magazine voor leerkrachten in het basisonderwijs. Deze uitgave van Malmberg heeft een bereik van ongeveer 72.000 leerkrachten

Lees verder

Donderdag 30 november 2017 vindt van 15:00 tot 18:00 de Keurmerkhoudersbijeenkomst 2017 plaats (inloop vanaf 14:30). Op de bijeenkomst wordt het nieuwe bestuur van SKTB voorgesteld en wordt de laatste stand van zaken voor wat betreft het Keurmerk besproken. Daarnaast spreken Jaap van Oort en Sevin Ozmen van DigitasLBI over beoordelingsplatforms en Steven Nelemans over het personenvervoer van de toekomst. De dag wordt uiteraard afgesloten met een borrel.

Lees verder

Met ingang van 1 november 2017 is Touringcar Dortmans B.V. te Schijndel, met 12 touringcars, erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Het bestuur van SKTB heet dit touringcarbedrijf van harte welkom als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Lees verder

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16