Nieuws


Nieuwsberichten

Nieuws archief

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

E-mail adres:

Afmelden

Smart Move
Donderdag 30 november 2017 vindt van 15:00 tot 18:00 de Keurmerkhoudersbijeenkomst 2017 plaats (inloop vanaf 14:30). Op de bijeenkomst wordt het nieuwe bestuur van SKTB voorgesteld en wordt de laatste stand van zaken voor wat betreft het Keurmerk besproken. Daarnaast spreken Jaap van Oort en Sevin Ozmen van DigitasLBI over beoordelingsplatforms en Steven Nelemans over het personenvervoer van de toekomst. De dag wordt uiteraard afgesloten met een borrel.

Lees verder

Met ingang van 1 november 2017 is Touringcar Dortmans B.V. te Schijndel, met 12 touringcars, erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Het bestuur van SKTB heet dit touringcarbedrijf van harte welkom als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Lees verder

Op 30 augustus organiseert SKTB in samenwerking met Perception een training ISO9001:2015. Voor keurmerkhouders is de training gratis (maximaal 2 personen per bedrijf). De training is ook toegankelijk voor bedrijven die geen keurmerk hebben, maar wel beschikken over een ISO9001-certificaat. Zij betalen echter voor deelname (voor meer informatie daarover kunt u via de mail contact opnemen).

 

Lees verder

In het huishoudelijk reglement en het veiligheidsdocument staan de diverse regels waaraan SKTB-bedrijven moeten voldoen. Niet altijd is direct even duidelijk welke overwegingen ten grondslag liggen aan een bepaalde regel, hoe de regel in de praktijk wordt uitgelegd of hoe vaak bijvoorbeeld SKTB gebruik maakt van de mogelijkheden die de regels bieden. Vandaag aandacht voor paragraaf 1.2.4: Extra audits

Lees verder

Tot het moment dat alle keurmerkhouders overgestapt waren op de (nieuwe) ISO-systematiek had SKTB een actieve toezichthoudende rol. Niet iedere keurmerkhouder heeft even duidelijk op het netvlies dat de toezichthoudende rol van de stichting er tegenwoordig heel anders uitziet.
 

Lees verder

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15